dinsdag 23 november 2010

Mock Cable sock

Hier een voorproefje van een paar sokken voor een groot Steve Lukather fan. Het patroon is de Mack Cable en vrij te downloaden via Ravelry.




Zien de kabels er uit als de snaren van een gitaar?

Jaywalker

Ze zijn af ....................de Jaywalkers. Alleen nog even een klein voorproefje op de foto want ze zijn nog niet op de plek van bestemming aangekomen.  Ik ga helemaal internationaal met de sokken. In mijn vorig bericht gingen de sokken met Steve Lukather mee op reis. Deze Jaywalkers gaan naar mijn betover, over achternicht in Denemarken.



vrijdag 5 november 2010

Terugblik

Naar aanleiding van de post over de sokken voor Steve nog het volgende verhaal.  Deze sokken heb ik n.l. gebreid voor Steve Lukather de gitarist van de beroemde groep Toto.
Afijn gisteren (4 november) ben ik naar het concert van Steve geweest in Paradiso, A'dam. Natuurlijk zijn de sokken mee in de tas gegaan, uiteindelijk weet je maar nooit! Nu is het bekend dat hij na een optreden nog wel eens de zaal inloopt om een babbeltje te maken. Daarom heb ook nog braaf even afgewacht na het concert maar helaas geen Steve maar wel de ander leden van de band. Dus ik heb natuurlijk mijn kans gegrepen en de bassiste van de band, Renee Jones de sokken gegeven voor Steve. Zij heeft me beloofd om het hem te geven.


Dit was zijn antwoord op de vraag of hij ze ontvangen had:
I DID and thank you very much! They are in my bag now. i can see them lol