vrijdag 5 november 2010

Terugblik

Naar aanleiding van de post over de sokken voor Steve nog het volgende verhaal.  Deze sokken heb ik n.l. gebreid voor Steve Lukather de gitarist van de beroemde groep Toto.
Afijn gisteren (4 november) ben ik naar het concert van Steve geweest in Paradiso, A'dam. Natuurlijk zijn de sokken mee in de tas gegaan, uiteindelijk weet je maar nooit! Nu is het bekend dat hij na een optreden nog wel eens de zaal inloopt om een babbeltje te maken. Daarom heb ook nog braaf even afgewacht na het concert maar helaas geen Steve maar wel de ander leden van de band. Dus ik heb natuurlijk mijn kans gegrepen en de bassiste van de band, Renee Jones de sokken gegeven voor Steve. Zij heeft me beloofd om het hem te geven.


Dit was zijn antwoord op de vraag of hij ze ontvangen had:
I DID and thank you very much! They are in my bag now. i can see them lol

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg!
  Heb je al eens eerder sokken voor hem gebreid dan?
  Ben benieuwd of je een reactie van hem krijgt, zou wel zo leuk zijn natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, ik heb nog nooit eerder een paar sokken voor hem gebreid, maar het is als een geintje begonnen op Facebook. Op Facebook beantwoord hij zelf de vragen, het leek me wel leuk om zoiets te doen dus heb ik zijn schoenmaat gevraagd. En eerlijk, niet alleen Steve Lukather maar ook de rest van de band het zijn zulke onwijs sympathieke mensen. Ze maken na het optreden tijd vrij om met de fans te praten , geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Roelie!!! Leuk stukje...moooooie sokken! :•))

  BeantwoordenVerwijderen